Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Wüstenrot partneri VMD, Domprojekt i ModusHealth

Modus International grupa d.o.o. čija Modus Health card/aplikacija omogućuje popuste kod partnera vezanih uz zdravlje (poliklinike, specijalne bolnice, terme, ljekarne i ostale subjekte koji svojim uslugama podržavaju pružanje zdravstvene usluge). U Modus Health sustavu umrežene su najkvalitetnije zdravstvene ustanove i prateći subjekti kako bi svojim članovima pružili vrhunsku uslugu, bez čekanja i dugotrajnih procedura uz povoljnije cijene. Modus Health Card kontinuirano sa svojim partnerima nudi i posebne pakete zdravstvenih usluga ili proizvoda prilagođene potrebama krajnjih korisnika. Više o Modus International grupa d.o.o. na njihovim FB i Internet stranicama Modus Health
 
 
Tvrtka VMD GRUPA trgovina i građenje d.o.o. osnovana je 1995. godine i 100% je u privatnom vlasništvu. Tvrtka se bavi izgradnjom stambeno-poslovnih objekata po sistemu “ključ  u ruke” te kompletnim inženjeringom od investiranja, projektiranja, nadzora i gradnje.Upoznajte se s ponudom na stranicama VMD grupe.
Posebno ističemo tri najnovija projekta iz ponude: Vukasovićeva-Kuniščak, projekt  CENTAR MAKSIMIR te projekt BLOK BUŽANOVA.
 
Osnovna djelatnost tvrtke Domprojekt d.o.o. je projektiranje, proizvodnja i građenje niskoenergetskih montažnih građevina, prvenstveno stambenih građevina - obiteljskih kuća, te građevina poslovne i javne namjene, kao što su vrtići, škole, zdravstvene ustanove i građevine slične namjene. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, Petrinjska 6, a proizvodni pogon je smješten u Novom Zagrebu, Delkovečka 4.
Veliko višegodišnje iskustvo u projektiranju i građenju jamstvo je stručnosti i poznavanja materije poslovanja, a rezultat je sveobuhvatna podrška investitoru u svakom pogledu. Od razrade idejnog projekta pa do konačnog projekta koji zaokružuje želje i potrebe investitora unutar optimalne arhitektonske strukture budućeg doma ili funkcionalnog poslovnog prostora. Za one koji po prvi put kreću u izgradnju, tu smo da svojim znanjem i iskustvom ništa ne prepustimo slučaju.