Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Prezumite kalkulator

Kalkulator osobnih financija


DOBRO JE IMATI UVID U VLASTITE FINANCIJE

Bezbroj ste puta stavljali na papir sve svoje prihode i rashode, proučavali njihov odnos i smišljali kako iz minusa ući u plus, ili postojeći plus učiniti još većim...... Možda ste zadovoljni stanjem, ali dobro je u svakom trenutku imati uvid u svoj „novčanik“!

Bilješke su u rokovniku, tekici ili u nekim papirima... ponekad su nečitke, nepregledne, nepotpune ili ih ne možete niti naći. Mi Vam nudimo jednostavniji, sigurniji i pregledniji način.

Nudimo Vam kalkulator osobne potrošnje. Dovoljno je otvoriti željeni kalkulator (mjesečni ili dnevni) te u nekoliko minuta popuniti sve stavke i znati na čemu ste (u „plusu“ ili „minusu“)

Kroz duži period „druženja“ s našim kalkulatorima (naravno ako ih i pohranite nakon popunjavanja) i sami ćete upoznati svoje navike potrošnje, spoznati na što najviše trošite, da li su neke stavke pretjerane ili suvišne, gdje možete uštediti, kao i mnogo drugih korisnih informacija koje će stvoriti sliku „Vas potrošača“!

Za početak izaberite jedan od dva ponuđena kalkulatora i krenite. (naravno, možete popunjavati i oba)

Kalkulator osobnih financija dnevno.xlsx
Kalkulator osobnih financija mjesecno.xlsx

A ako ste se bar malo zabavili ili zabrinuli rezultatima, znajte da je Wustenrot uvijek uz Vas  i da se našim financijskim savjetnicima možete obratiti i kod rezultata „plus“ i „minus“!