Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Postanite dio nas

Karijere

Mi, Wüstenrot stambena štedionica d.d., dio smo međunarodnog financijskog sustava s tradicijom dužom od 95 godina i idejni smo pokretač i začetnik ideje stambene štednje u Europi.

Istovremeno smo i moderna financijska institucija usmjerena ka budućnosti, svjesni da se potrebe naših klijenata stalno mijenjaju. Naš je glavni cilj klijentima ponuditi proizvode u potpunosti prilagođene njihovim potrebama, željama i mogućnostima, te stoga od ove godine osim stambene štednje i kredita za rješavanje stambenih potreba kod nas možete osigurati ono najdragocjenije – život.

Kako bismo jamčili individualni pristup i maksimalno se prilagodili našim klijentima, u proteklih smo 16 godina naše prisutnosti na hrvatskom tržištu razvili prodajnu mrežu vrhunski educiranih suradnika, osposobljenih da zaista za svakog klijenta pronađu najbolje rješenje. Naša prodajna mreža, koju čine zaposlenici i honorarni suradnici, jamstvo je našeg daljnjeg razvoja u budućnosti.

Stoga je upravo prodajna mreža središte naše stambene štedionice! Naša orijentacija na poslovanje putem vlastite prodajne mreže omogućava zainteresiranim kandidatima profesionalno bavljenje financijskim savjetovanjem, stimulativna primanja, kvalitetne stručne i prodajne edukacije, zanimljiv sustav nagrađivanja, te mogućnost napredovanja u skladu s vlastitim željama i mogućnostima.

Kako od početka 2012. godine u ponudi imamo novi proizvod, životno osiguranje, a istovremeno interes građana za štednjom raste, povećava se obim našeg poslovanja, te tražimo nove zaposlenike i honorarne suradnike na području cijele Hrvatske.

Ako smo Vas zainteresirati, te smatrate da bi ovo mogao biti posao za Vas – pridružite se našoj prodajnoj mreži i pošaljite nam još danas svoj životopis.

E-mail: kadrovski@wuestenrot.hr

Wüstenrot stambena štedionica, d.d., 10000 Zagreb, Heinzelova 33a. 

 

Slobodna radna mjesta – honorarni poslovi

Slobodna radna mjesta

WÜSTENROT FINANCIJSKI SAVJETNIK

Honorarni poslovi

WÜSTENROT SAVJETNIK

Wüstenrot savjetnik

Wüstenrot financijski savjetnik

Prijava za posao

FAQ: O kakvom se poslu radi?

Karijera u Wüstenrotu