Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Kredit bez štednje s fiksnom kamatnom stopom!

Krediti za međufinanciranje

Novost: od 01.svibnja 2024. obustavlja se kreditiranje državljana RH koji prihode ostvaruju izvan euro-područja odnosno kojima prihodi nisu u eurima. 

Brine Vas rast kamatnih stopa u budućem razdoblju? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka? Ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje?
Odlučite se za stambene kredite u EUR s fiksnom kamatnom stopom cijelo vrijeme otplate!

Krediti za međufinanciranje kredita stambene štednje mogu se realizirati odmah, bez čekanja na ispunjenje uvjeta potrebnog vremena štednje.
Klijenti koji su prije realizacije kredita za međufinanciranje proveli određeno vrijeme u štednji i uštedjeli jedan dio vlastitih sredstava ostvaruju pravo na povoljniji kredit za međufinanciranje uz kraći rok otplate, a eventualno i uz nižu kamatnu stopu na kredit za međufinanciranje.

Krediti za međufinanciranje se u Wüstenrot stambenoj štedionici mogu realizirati u tarifi K100, tarifi K101 i tarifi K102.

Primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 100.000 EUR u tarifama K100 i K101 i primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 20.000 EUR u tarifi K102.
 
Ukoliko ste zainteresirani za kredit u iznosu većem od 30.000 EUR, na raspolaganju Vam, ovisno o kategoriji klijenata u koju se ubrajate, stoje tarifa K101 i tarifa K100, koje Vam omogućuju realizaciju kredita uz najniži mjesečni otplatni obrok. Pravo na realizaciju kredita u tarifi K100 možete iskoristiti i ako želite realizirati kredit čija je namjena poboljšanje energetske učinkovitosti stambenog objekta neovisno o iznosu kredita.
 
Ako ste zainteresirani za kredit do 30.000 EUR, ili kredit želite otplatiti čim prije, tarifa K102 je pravo rješenje za Vas.
 
 
Primjer izračuna kredita za međufinanciranje
 

Pošalji web upit za kredit. 

Primjer izračuna kredita

Kako izračunati kreditnu sposobnost

Dokumentacija PDF/print

Uvjeti za KREDIT ZA MEĐUFINANCIRANJE