Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Kredit bez štednje s fiksnom kamatnom stopom!

Krediti za međufinanciranje


Brine Vas rast kamatnih stopa u budućem razdoblju? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka? Ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje? Odlučite se za stambene kredite u EUR s fiksnom kamatnom stopom cijelo vrijeme otplate!

Krediti za međufinanciranje kredita stambene štednje mogu se, ovisno o kategoriji klijenata u koju se ubrajate, realizirati odmah, ili po ispunjenju uvjeta potrebnog vremena štednje i iznosa ušteđenih sredstava.
Klijenti koji provedu određeno vrijeme u štednji i uštede jedan dio vlastitih sredstava, ostvaruju pravo na povoljniji kredit za međufinanciranje uz kraći rok otplate, a eventualno i uz nižu kamatnu stopu na kredit za međufinanciranje.

Krediti za međufinanciranje se u Wüstenrot stambenoj štedionici mogu realizirati u tarifi K100, tarifi K101 i tarifi K102.

Primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 40.000 EUR u tarifama K100 i K101 i primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 15.000 EUR u tarifi K102 u nastavku ispod.

Ukoliko ste zainteresirani za kredit u iznosu većem od 25.000 EUR, na raspolaganju Vam, ovisno o kategoriji klijenata u koju se ubrajate, stoje tarifa K 101 i tarifa K 100, koje Vam omogućuju realizaciju kredita uz najniži mjesečni otplatni obrok. Pravo na realizaciju kredita u tarifi K 100 možete iskoristiti i ako želite realizirati kredit čija je namjena poboljšanje energetske učinkovitosti stambenog prostora objekta neovisno o iznosu kredita.

Ako ste zainteresirani za kredit do 25.000 EUR, ili kredit želite otplatiti čim prije, tarifa K 102 je pravo rješenje za Vas.

 
Primjer izračuna kredita za međufinanciranje
 

Pošalji web upit za kredit. 

Primjer izračuna kredita

Kako izračunati kreditnu sposobnost

Dokumentacija PDF/print

Uvjeti za KREDIT ZA MEĐUFINANCIRANJE