Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

ZA ŽIVOT BEZ IZNENAĐENJA

K301 - KUNSKI STAMBENI KREDIT


Tarifa K301 namijenjena je svim komitentima koji žele realizirati kredit u kunama uz fiksnu kamatnu stopu te uz duži rok otplate, neovisno o namjeni i iznosu kredita. Tarifa K301 nudi mogućnost realizacije kredita bez ispunjenja uvjeta uplate vlastitih sredstava na račune Ugovora o stambenoj štednji na temelju kojih se kredit za međufinanciranje realizira.

Rok otplate kredita iznosi cca. 24 godine u slučaju realizacije kredita bez uplate vlastitih sredstava za vrijeme trajanja akcije u okviru koje se svim klijentima koji realiziraju kredit za međufinanciranje u trenutku realizacije dodjeljuje 1200 bodova, odnosno ciljni broj bodova potreban za dodjelu. Mjesečna otplatna rata kredita je tijekom cijelog roka otplate nepromjenjiva i iznosi 0,6% iznosa kredita.

Tijekom razdoblja štednje (do ostvarivanja prava na dodjelu kredita stambene štednje) komitent plaća fiksnu mjesečnu otplatnu ratu kredita iz koje jedan dio odlazi u otplatu kredita, a drugi dio mjesečne otplatne rate uplaćuje se na Ugovore o stambenoj štednji na temelju kojih svi članovi obitelji ostvaruju pravo na državna poticajna sredstva i fiksnu kamatu na štednju od 1% godišnje. Po ostvarivanju prava na kredit stambene štednje ukupan iznos ušteđevine uvećan za državna poticajna sredstva i kamatu na štednju koristi se za otplatu kredita za međufinanciranje. Komitent nastavlja s otplatom kredita uz istu mjesečnu otplatnu ratu kao i ranije (0,6% iznosa kredita).
                                                                                    
Kamata na kredit za međufinanciranje uz valutnu klauzulu u tarifi K301 je fiksna.
 
 
Trebaš li stambeni kredit u kunama s fiksnom kamatom?

Primjer izračuna kredita