Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Misija

 
"Naše poslovanje započelo je 1921. godina u Europi, a 1998. godine u Hrvatskoj. Briga za zaposlenike i odgovoran odnos prema zajednici sastavni su dio  poslovne politike i kulture kompanije, a briga o kvaliteti ponude te osjećaj za potrebe korisnika naših usluga, naša su misija i sigurnost da će Wüstenrot i ubuduće uspješno odgovarati na izazove zahtjevnog okruženja."

Naša misija je programom Wüstenrot stambene štednje, znanjem, tradicijom i iskustvom stečenim u zemljama naših osnivača pomoći u poboljšanju kvalitete života i u dugoročnom rješavanju stambenog pitanja građana Hrvatske.


KULTURA RIZIKA I KULTURA USKLAĐENOSTI
Izgradnja optimalne organizacijske kulture ili kulture rada započinje definiranjem vrijednosti. Vrijednosti su toliko ključne za razvoj tvrtke, da zapravo predstavljaju vodeći pokazatelj usklađenosti i govore svijetu kako tvrtka radi i posluje. Osjećaj usklađenosti s vrijednostima tvrtke, misijom i vizijom jedan je od najvažnijih razloga zbog kojih zaposlenici vole organizacije/tvtke u kojima rade.... (cijeli dokument)
Zagreb, prosinac 2020.