Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Ali to vas ne treba brinuti. Fiksna cijelo vrijeme otplate.

Brine Vas rast kamatnih stopa u budućem razdoblju? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka? Ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje... NE BRINITE!
Lako je biti pametan kada se problem već dogodi. Budite pametni već na početku i izaberite Wüstenrot stambene kredite uz fiksnu kamatu za cijeli period otplate kredita i izbacite brige iz svog života.
 
Birajte stambene kredite u EUR (kta 3,99%) ili HRK (kta 4,99%) s fiksnom kamatnom stopom cijelo vrijeme otplate!
 
Zašto stambeni kredit u Wüstenrotu!?
  • Kamatne stope su isključivo fiksne tijekom cijelog roka otplate (možete birati EUR ili HRK)
  • Kod kredita s valutnom klauzulom otplatna rata se obračunava uvijek i samo po srednjem tečaju HNB
  • Interkalarna kamata se ne naplaćuje, a troškovi obrade kredita već su uključeni u otplatnu ratu kredita (ne plaća se ništa dodatno)
  • Moguće je u bilo kojem trenutku ranije otplatiti kredit u cijelosti ili djelomično bez plaćanja bilo kakvih troškova za prijevremenu otplatu
  • Kamata se obračunava kvartalno i uvijek samo na preostali iznos glavnice, što znači da sve uplate iznad mjesečne rate odmah smanjuju glavnicu Vašeg kredita. (idealno za klijente sa dodatnim prihodima)
  • Kod namjene izgradnje kuće nije potrebna zamjenska hipoteka, prihvaćamo vrijednost zemljišta uz Troškovnik
  • Wüstenrot ne uvjetuje otvaranje tekućeg računa niti   prijenos mjesečnih primanja u određenu banku, niti Vam prodaje pakete usluga koje uopće ne trebate
  • Kredit se može realizirati odmah i bez vlastitih sredstava, a ukoliko imate vlastitih sredstava sami birate kamatnu stopu svoga kredita (za klijente s 40% vlastitih sredstava EKS je 3,58% fiksno za cijelo vrijeme otplate)
Namjena kredita
Financiramo sve što ima veze sa stanovanjem i rješavanjem stambenih potreba (kupnja, izgradnja, adaptacija, opremanje), a uz to i refinanciramo stambene kredite drugih banaka (pitajte korisnike kredita u CHF).

Još razmišljate? Trebate više informacija? Trebate kredit? Stisni.