Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Posao

Jeste li zainteresirani za dodatni prihod uz fleksibilno radno vrijeme i druge pogodnosti?
 
Stambena štednja trenutno je naš hit proizvod i potrebni su nam novi suradnici kako bismo mogli zadovoljiti potrebe sve većeg broja klijenata zainteresiranih za trenutno najbolju štednju na tržištu! 
 
Honorarno zaposlenje u prodaji stambene štednje u Wustenrotu pruža vam brojne pogodnosti:
 
 • Dodatni izvor prihoda
Honorarni posao omogućuje zaradu dodatnog novca uz postojeći glavni izvor prihoda. To je posebno korisno ako želite nadopuniti svoj kućni budžet ili poboljšati financijsku situaciju!
 
 • Fleksibilno radno vrijeme
Honorarni posao pruža mogućnost da sami birate kada i koliko ćete raditi. To je posebno privlačno ako imate druge obaveze ili jednostavno preferirate radnu fleksibilnost.
 
 • Jednostavan proizvod za prodaju
Stambena štednja je jednostavan proizvod za prodaju - nije potrebna kompleksna edukacija ili iskustvo u financijskom sektoru, a sve što trebate o njemu znati naučit ćete s lakoćom uz našu edukaciju o proizvodu i prodajnim vještinama.
 
 • Nema prodajnih targeta
U sklopu honorarnog angažmana u prodaji stambene štednje u Wustenrotu, nećete biti pod pritiskom postizanja prodajnih ciljeva. To vam omogućuje da se usredotočite na izgradnju kvalitetnih odnosa s potencijalnim klijentima i pružite im potrebne informacije o proizvodu.
 
 • Razvoj socijalnih kontakata
Ovaj honorarni posao znači da ćete biti među ljudima i nudi vam i mogućnost upoznavanja novih ljudi i uspostavljanja društvenih kontakata! Idealno za sve vas koji želite povećati svoju mrežu poznanika i društvenih interakcija.
 
 • Izgradnja novih vještina
Ovo je novo iskustvo, prilika za nova znanja u području prodaje i komunikacije. Kroz edukaciju koju pružamo, naučiti ćete sve o prodajnim tehnikama, razviti sposobnost prepoznavanja potreba klijenata i uspješno prezentirati proizvod. 
 
Ako vam sve ovo zvuči super, javite se: kliknite ovdje!
Zanima vas naša ponuda za honorarni posao? Upišite svoje podatke i naši će vas kolege kontaktirati u najbržem mogućem roku (u roku pet radnih dana)
Ime i prezime*:
Adresa*:
Grad*:
Željeni način kontakta*: (upišite email/broj telefona):
Dodatni komentar ili poruka:
Upišite kontrolni broj - :
opunjavanjem i slanjem ovog obrasca/upitnika nakon odabira opcije Suglasan sam dajem svoju suglasnost za prikupljanje i obradu mojih osobnih podataka prikupljenih putem ovog obrasca u marketinške svrhe, odnosno kako bi Wüstenrot stambena štedionica d.d. (dalje u tekstu: Štedionica) sa mnom uspostavila kontakt te mi izradila i dostavila ponude vezano uz proizvode za koje iskažem interes temeljem ovog upitnika te mi ustupila promotivne materijale i obavijestila me o nagradnim igrama, pogodnostima, proizvodima i uslugama Štedionice i njezinih partnera (partner banke i osiguravajuća društva) koje mi stoje na raspolaganju.
Odabirom opcije Suglasan sam potvrđujem da sam prije davanja suglasnosti obaviješten/a o tome da:
 • je Voditelj obrade mojih osobnih podataka Štedionica na adresi sjedišta Heinzelova 33a, Zagreb, na kojoj mi je dostupan i Službenik za zaštitu osobnih podataka
 • je davanje ove privole dobrovoljno i opozivo u svakom trenutku, nakon čega se moji osobni podaci više neće obrađivati u gore navedene svrhe
 • je rok obrade/čuvanja mojih osobnih podataka u marketinške svrhe, ukoliko obrada prethodno nije opozvana, 2 godine od prikupljanja podataka
 • mi uz navedeno pravo opoziva privole prema Uredbi pripadaju i pravo na pristup, brisanje, ispravak, prijenos i ograničenje obrade osobnih podataka te pravo na prigovor na obradu mojih osobnih podataka (kako voditelju obrade, tako i nacionalnom i EU nadzornom tijelu)
 • Štedionica čuva povjerljivost mojih osobnih podataka te štiti pristup istima i isključuje njihovo priopćavanje ijednoj trećoj strani izuzev svojih zaposlenika i vanjskih suradnika kojima su isti potrebni za provedbu njihovih poslovnih aktivnosti te primatelja prema kojima Štedionica ima zakonske obveze, vodeći pri tome računa o svim tehničkim i organizacijskim mjerama zaštite
 • su mi detaljne informacije o obradi osobnih podataka koje provodi Štedionica i mojim pravima dostupne i u obliku Informacija o zaštiti privatnosti dostupnih na internetskim stranicama Štedionice i u svakom uredu Štedionice
Suglasan sam *