Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Wüstenrot partneriErste&Steiermärkische Bank d.d. pod tim imenom posluje od 1. kolovoza 2003., a nastala je spajanjem Riječke banke d.d., Rijeka i tadašnje Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb. Obje banke imale su značajnu ulogu na hrvatskom financijskom tržištu. Riječka banka, osnovana 1954. godine, s 50-godišnjom tradicijom u bankarstvu predstavljala je vodeću banku grada Rijeke, Primorja i Istre, a Erste&Steiermärkische Bank d.d. Zagreb nastala je 2000. godine spajanjem triju uspješnih regionalnih hrvatskih banaka: Bjelovarske, Trgovačke i Čakovečke banke.

Erste&Steiermärkische Bank d.d. posluje na nacionalnoj razini te uslužuje više od 870.000 klijenata kroz mrežu od 132 poslovnice i 705 bankomata. Mreža ujedno uključuje 13 komercijalnih, 8 poduzetničkih i 9 profitnih centara za korporativne klijente. Prema veličini aktive banka zauzima treće mjesto u Hrvatskoj, odnosno 14,7 posto tržišnog udjela (HNB, 31.12.2015.).

U svom poslovanju banka je prvenstveno usmjerena na građanstvo te malo i srednje poduzetništvo, no istodobno i na tradicionalne velike partnere s kojima posluje u regijama u kojima je snažno prisutna - Rijeci, Zagrebu i Bjelovaru. Banka se posebno ističe inovativnošću i brigom za klijente, a ujedno kontinuirano radi na proširenju usluga za klijente kao i stalnom podizanju razine kvalitete. 

Od samog početka 2000. godine, Erste&Steiermärkische Bank d.d. dio je međunarodne Erste Group, koja potječe još od davne 1819. godine i prve Austrijske štedne banke. Od 1997. godine Erste grupa se razvila u jednog od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi, s 46.600 zaposlenih koji uslužuju 15,8 milijuna klijenata, u 2.500 poslovnica u 7 država: Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

ERSTE PLAVI MIROVINSKI FONDOVI Demografske promjene uzrokovane smanjenjem stope rodnosti i starenjem stanovništva problem su koji članice EU nastoje riješiti produživanjem radnog vijeka. Očekuje se da će se do 2040. godine dobna granica za odlazak u mirovinu povećati kod svih zemalja članica.

Želimo li se zaštiti od rizika povećanja dobne granice i zadržati primjerenu razinu primanja kada  odemo u mirovinu o tome moramo razmišljati tijekom radnog vijeka. Mirovina je važno pitanje i rješava se dok je čovjek još u radnom odnosu. Odričemo se sadašnje potrošnje i štedimo da bi jednog dana kad su nam smanjene mogućnosti zarade imali što trošiti. Ako čovjek prosječno provede 15 godina u mirovini za održavanje primjerenog životnog standarda potrebno mu je tijekom radnog vijeka uštedjeti od 300-500 kuna mjesečno. Ulaskom u EU Hrvatska bi trebala dostići prosjek od 40% koliko je postotak ugovorene mirovinske štednje u odnosu na broj radno aktivnog stanovništva. U Hrvatskoj danas dobrovoljnu mirovinsku štednju ima 12%  radno aktivnog stanovništva.

 
Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. dio je vodeće osigurateljne grupe u Srednjoj i Istočnoj Europi - Vienna Insurance Group

Društvo je započelo s radom u Hrvatskoj u rujnu 1999. godine kao Wiener Städtische osiguranje d.d. - osiguravajuće društvo registrirano za sve poslove osiguranja, ali se bavilo isključivo životnim osiguranjima. 2001. godine,  nakon odluke o proširenju djelatnosti i na područje neživotnih osiguranja, Društvo preuzima Kvarner osiguranje d.d. te postaje Kvarner Wiener Städtische osiguranje, a u prosincu 2005. godine pripojeno mu je i Aurum Wiener Städtische osiguranje, čime je proširena prodajna mreža i dodatno podignuta razina kvalitete usluga.

Matična kuća 2007. godine lansira novi krovni brend - Vienna Insurance Group kojeg sva društva koncerna implementiraju u svoj naziv i tada društvo mijenja ime u Kvarner Vienna Insurance Group. Današnje Wiener osiguranje nastalo je partnerskim spajanjem društava Kvarner VIG i Helios VIG u još veće i snažnije društvo, budući da, u strateškom smislu, Vienna Insurance Group Hrvatsku smatra jednim od svojih ključnih tržišta te je ovime na njemu željela dodatno ojačati svoju poziciju.
 
U sklopu suradnje s Wüstenrot stambenom štedionicom d.d. na svim Wüstenrot prodajnim mjestima omogućeno je ugovaranje proizvoda osiguranja iz Wienerove palete neživotnih osiguranja. Također, proizvodi poput Dopunskog zdravstvenog osiguranja, Obveznog auto osiguranja ili Putnog zdravstvenog osiguranja dostupni su na web shopu:

         
Jedan od pokazatelja stabilnosti i pouzdanosti Wiener osiguranja je i suradnja s uglednim svjetskim reosigurateljima kao što su Swiss Re, Münich Re, Gen Re, VIG Re i drugi.
 
 
 

ALFA PLUS MAKARSKA
specijalizirana je za posredovanje kod kupoprodaje i iznajmljivanja svih vrsta nekretnina. Nalazimo se u Makarskoj, u centru grada na adresi Ante Starčevića 32 (PTC Sveti Nikola). U sklopu agencije posluje osoba s položenim stručnim ispitom za agenta posredovanja u prometu nekretnina . Naša usluga obuhvaća: razgledavanje i prezentaciju nekretnina, prikupljanje i provjeru sve potrebne dokumentacije za sklapanje pravnog posla, upis vlasništva u zemljišnim knjigama, predaju potrebne dokumentacije na poreznu upravu radi razreza poreza na promet nekretnine, pravno savjetovanje u svezi kupoprodaje nekretnine od strane naše pravne služba, briga i održavanje Vaših nekretnina u slučaju Vaše udaljenosti od nekretnine. Poslovanje agencije Alfaplus usklađeno je sa novim Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina Republike Hrvatske, te sukladno tome posjedujemo licencu za rad.
 
ALBATROS NEKRETNINE MAKARSKA
Želite li prodati, kupiti, iznajmiti, unajmiti ili zamijeniti bilo koju vrstu nekretnine? Na pravome ste mijestu!
Albatros nekretnine je agencija za nekretnine koju klijenti biraju zbog profesionalnog i pouzdanog pristupa poslovanju u najmu i kupoprodaji apartmana, stanova, kuća, hotela i poslovnih prostora te zbog znanja i iskustva njenih djelatnika - stručnih i licenciranih agenata. Albatros nekretnine djeluju u okviru ugostiteljsko-trgovačko-turističkog obrta “Višnja” Makarska. Agencija ima stručno osposobljeno osoblje za rad u Hrvatskoj, posebno u Dalmaciji.
Usluge naše agencije podrazumijeva cjelokupan servis za potencijalnog kupca ili prodavatelja, od prvog kontakta, razgledavanja nekretnina, savjeta do zaključenja kupoprodajnog ugovora, izvođenja komisije za procjenu nekretnina, do razreza poreza na promet nekretnina i uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige. S našim Partnerima rješavamo i sve administrativne, građevinske i urbanističko-tehničke usluge u svezi nekretnina: projekte, građevinske dozvole, procjene gradnje, adaptacije, rekonstrukcije i dr. Poslujemo u Makarskoj (PTC Sveti Nikola).
Osnovna djelatnost trgovačkog društva ROST savjetovanje d.o.o. je povezivanje fizičkih i pravnih osoba kod zasnivanja odnosa kupoprodaje, najma, zakupa i ostalih raspolaganja nekretninama, nalaženje nekretnina na tržištu, savjetovanje u vezi s poslovanjem nekretninama, te općenito posredovanje u pravnom prometu nekretnina.ROST savjetovanje d.o.o. pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti za 2017. godinu, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi i Hrvatskoj. 


 
Tvrtka VMD GRUPA trgovina i građenje d.o.o. osnovana je 1995. godine i 100% je u privatnom vlasništvu. Tvrtka se bavi izgradnjom stambeno-poslovnih objekata po sistemu “ključ  u ruke” te kompletnim inženjeringom od investiranja, projektiranja, nadzora i gradnje.Upoznajte se s ponudom na stranicama VMD grupe.
Posebno ističemo tri najnovija projekta iz ponude: Vukasovićeva-Kuniščak, projekt  CENTAR MAKSIMIR te projekt BLOK BUŽANOVA. 
Osnovna djelatnost tvrtke Domprojekt d.o.o. je projektiranje, proizvodnja i građenje niskoenergetskih montažnih građevina, prvenstveno stambenih građevina - obiteljskih kuća, te građevina poslovne i javne namjene, kao što su vrtići, škole, zdravstvene ustanove i građevine slične namjene. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, Petrinjska 6, a proizvodni pogon je smješten u Novom Zagrebu, Delkovečka 4.
Veliko višegodišnje iskustvo u projektiranju i građenju jamstvo je stručnosti i poznavanja materije poslovanja, a rezultat je sveobuhvatna podrška investitoru u svakom pogledu. Od razrade idejnog projekta pa do konačnog projekta koji zaokružuje želje i potrebe investitora unutar optimalne arhitektonske strukture budućeg doma ili funkcionalnog poslovnog prostora. Za one koji po prvi put kreću u izgradnju, tu smo da svojim znanjem i iskustvom ništa ne prepustimo slučaju.