Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Wüstenrot partneri

Erste&Steiermärkische Bank d.d. pod tim imenom posluje od 1. kolovoza 2003., a nastala je spajanjem Riječke banke d.d., Rijeka i tadašnje Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb. Obje banke imale su značajnu ulogu na hrvatskom financijskom tržištu. Riječka banka, osnovana 1954. godine, s 50-godišnjom tradicijom u bankarstvu predstavljala je vodeću banku grada Rijeke, Primorja i Istre, a Erste&Steiermärkische Bank d.d. Zagreb nastala je 2000. godine spajanjem triju uspješnih regionalnih hrvatskih banaka: Bjelovarske, Trgovačke i Čakovečke banke.
Erste&Steiermärkische Bank d.d. posluje na nacionalnoj razini te uslužuje više od 870.000 klijenata kroz mrežu od 132 poslovnice i 705 bankomata. Mreža ujedno uključuje 13 komercijalnih, 8 poduzetničkih i 9 profitnih centara za korporativne klijente. Prema veličini aktive banka zauzima treće mjesto u Hrvatskoj, odnosno 14,7 posto tržišnog udjela (HNB, 31.12.2015.).

U svom poslovanju banka je prvenstveno usmjerena na građanstvo te malo i srednje poduzetništvo, no istodobno i na tradicionalne velike partnere s kojima posluje u regijama u kojima je snažno prisutna - Rijeci, Zagrebu i Bjelovaru. Banka se posebno ističe inovativnošću i brigom za klijente, a ujedno kontinuirano radi na proširenju usluga za klijente kao i stalnom podizanju razine kvalitete. 

Od samog početka 2000. godine, Erste&Steiermärkische Bank d.d. dio je međunarodne Erste Group, koja potječe još od davne 1819. godine i prve Austrijske štedne banke. Od 1997. godine Erste grupa se razvila u jednog od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi, s 46.600 zaposlenih koji uslužuju 15,8 milijuna klijenata, u 2.500 poslovnica u 7 država: Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i Srbiji
#vjerujusebe
https://www.erstebank.hrWiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. dio je vodeće osigurateljne grupe u Srednjoj i Istočnoj Europi - Vienna Insurance Group

Društvo je započelo s radom u Hrvatskoj u rujnu 1999. godine kao Wiener Städtische osiguranje d.d. - osiguravajuće društvo registrirano za sve poslove osiguranja, ali se bavilo isključivo životnim osiguranjima. 2001. godine,  nakon odluke o proširenju djelatnosti i na područje neživotnih osiguranja, Društvo preuzima Kvarner osiguranje d.d. te postaje Kvarner Wiener Städtische osiguranje, a u prosincu 2005. godine pripojeno mu je i Aurum Wiener Städtische osiguranje, čime je proširena prodajna mreža i dodatno podignuta razina kvalitete usluga.

Matična kuća 2007. godine lansira novi krovni brend - Vienna Insurance Group kojeg sva društva koncerna implementiraju u svoj naziv i tada društvo mijenja ime u Kvarner Vienna Insurance Group. Današnje Wiener osiguranje nastalo je partnerskim spajanjem društava Kvarner VIG i Helios VIG u još veće i snažnije društvo, budući da, u strateškom smislu, Vienna Insurance Group Hrvatsku smatra jednim od svojih ključnih tržišta te je ovime na njemu željela dodatno ojačati svoju poziciju.
 
U sklopu suradnje s Wüstenrot stambenom štedionicom d.d. na svim Wüstenrot prodajnim mjestima omogućeno je ugovaranje proizvoda osiguranja iz Wienerove palete neživotnih osiguranja.
Od travnja 2023. možete kod nas ugovoriti i Wiener ŽIVOTNA OSIGURANJA!
https://www.wiener.hr/

 
 
 

Merkur osiguranje d.d. dio je Merkur Grupe, u kojem je matično društvo Merkur Versicherung Ag sa sjedištem u Grazu, Austrija. Svoja društva kćeri ima u Austriji, Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj.

U Merkur osiguranju usmjereni smo pružanju najbolje usluge i zaštite pojedincu, obitelji te poduzećima i kolektivima kroz osiguranje zdravlja, života i imovine naših klijenata.
Posebnu pažnju pridajemo redovitom kontaktu s osiguranicima, a inovativni proizvodi omogućuju da naši klijenti budu najbolje osigurani, dok je fleksibilnost jamac obostranog trajnog zadovoljstva.
Više od osiguravajućeg društva    https://www.merkur.hr
 


Tvrtka Domprojekt je osnovana 1984. godine u Mostaru, a od 1992. godine nastavlja s radom u Zagrebu.
Osnovna djelatnost tvrtke Domprojekt je projektiranje, proizvodnja i građenje niskoenergetskih montažnih građevina, prvenstveno stambenih građevina - obiteljskih kuća, te građevina poslovne i javne namjene, kao što su vrtići, škole, zdravstvene ustanove i građevine slične namjene. Projektni ured je u Zagrebu, Trnjanska cesta 37, a proizvodni pogon je smješten u Novom Zagrebu, Delkovečka 4.

Veliko višegodišnje iskustvo u projektiranju i građenju jamstvo je stručnosti i poznavanja materije poslovanja, a rezultat je sveobuhvatna podrška investitoru u svakom pogledu. Od razrade idejnog projekta pa do konačnog projekta koji zaokružuje želje i potrebe investitora unutar optimalne arhitektonske strukture budućeg doma ili funkcionalnog poslovnog prostora. Za one koji po prvi put kreću u izgradnju, tu smo da svojim znanjem i iskustvom ništa ne prepustimo slučaju.

Tvrtka zapošljava visokoobrazovane kadrove u projektiranju, te stručno osposobljene djelatnike za gradnju niskoenergetskih objekata.

https://www.domprojekt.hr